Oranjekoorts 2010: Mobiele uitslagen in Bos en Lommer.

Nederland heeft haar eerste WK wedstrijd gewonnen. Als ik door het land reis, vraag ik mij af of de WK koorts net zo heftig is dan bij vorige toernooien. Hier en daar wat oranje vlaggen en uiteraard veel oranje versiering in winkels en kroegen maar toch…. Mijn beukgevoel zegt dat het minder is. Wie weet zit ik er volledig naast en bovendien…Parijs is nog ver, zou Joop Zoetemelk zeggen. Tijdens mijn dagelijkse wandelingetje over de Amsterdamse Bos en Lommerweg zag ik dat de WK pret en stemming er bij Café ’t Binnepretje in ieder geval goed in zit. Voor wie de WK temperatuur nog onder het vriespunt is en de uitslagen van Oranje heeft gemist kan ze vanaf vandaag teruglezen op de portier van de Fiat Uno voor de deur. Net Teletekst maar dan mobieler….Op naar Nederland-Japan.  Zie ook:  http://www.binnepretje.nl/index.html

WK voetbal 2010; De laatste stand wordt bijgewerkt op de Amsterdamse Bos en Lommerweg (foto: René Hoeflaak)

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s