Groenroodwit vernieuwd

Vanaf 2006 reis ik regelmatig naar Suriname. Een boeiend, mooi en uniek land dat zich met geen enkel land laat vergelijken. Suriname is een land met een veelzijdige geschiedenis en een onvoorspelbare toekomst. De Nederlanders hebben een klok, de Surinamers immers de tijd.

In het voorjaar van 2013 heb ik de site Groenroodwit.nl opgericht waarop ik schrijf over onderwerpen voor reizigers in en door Suriname. Met dank aan Philine Bernard van Tekstbureau Philter is Groenroodwit onlangs vernieuwd en aangepast.

Domburg, Suriname

Domburg, Suriname, 21 maart 2018 (foto: René Hoeflaak)

 

Welzijnsprojecten in Suriname en Nederlandse Antillen

Niet alleen de vormgeving is aangepast. Want naast toerisme en reizen zal ik ook (laten) berichten over positieve ontwikkelingen, initiatieven en (welzijn)projecten. Vooral en uiteraard in Suriname maar regelmatig ook over en in de Nederlandse Antillen.

Ik nodig je hierbij graag uit om een kijkje te nemen. Laat gerust weten wat je ervan vindt

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s