Arno in Paradiso; Brussel in Amsterdam

Van OMAH, Papendrecht eind 1982 of 1983 (dat zoeken we op) naar Paradiso, juni 2010 is en blijkt maar een kleine stap. Na Job Cohen gisteravond staat leeftijdgenoot Arno Hintjens uit Oostende (61 jaar) vanavond op het podium van Paradiso in Amterdam. De zaal is vol maar er kunnen nog wel mensen bij. Arno opent in Amsterdam met het nummer Brussels van zijn  laatste CD “BRUSSLD”.  Vrijwel de gehele CD wordt “af”gespeeld. Net als begin  jaren tachtig is Arno niet erg spraakzaam. “Jullie hadden gisteren verkiezingen, wij zijn zondag aan de beurt”.  En daar blijft het bij. Serge Feys is wat grijzer en zwaarder. Arno is niet echt veranderd. 

Arno (Hintjens) in Paradiso, Amsterdam vanavond (foto: René Hoeflaak)

Heimwee naar en herinneringen aan TC Matic bij de afsluiters “Oh la la la”en “Putain Putain” van de LP Choco uit 1983. Een zwoele en geslaagde avond. Hup Arno!!!

Arno in Paradiso, Amsterdam, 10 jun 2010 (foto: René Hoeflaak)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s