Rotterdam: Drijvende Bollen

Vanmiddag wandel ik langs de Rijnhaven en over de Wilhelminapier in Rotterdam. Blikvanger op de Rijnhaven is het drijvende paviljoen, een initiatief van www.rotterdamclimateinitiative.nl

De Rotterdamse Rijnhaven vanmiddag; Drijvend paviljoen; een fraai gezicht vanaf de Wilhelminapier (foto: René Hoeflaak)

Het paviljoen is nog niet open maar zal de komende vijf jaar op de Rijnhaven dienst doen als expositie- en ontvangstruimte. Daarna zal het versleept worden naar een andere haven. Een futuristisch en fraaie blikvanger. Vooral vanaf de New Orleans toren. Vorige week bereikte de toren haar hoogste punt (168 meter). Nog drie maanden en de toren gaat open voor zowel bewoners als bezoekers van Filmhuis/Theater/Jazzpodium Lanteren Venster.  Andere berichten over Rotterdam zijn terug te vinden op: https://renehoeflaak.com/berichten-over-en-vanuit-rotterdam/

Rotterdam: De New Orleans Toren gaat in september open (foto: René Hoeflaak)

1 reply

  1. Hé René,

    Interessant blog. Ik kwam er op terecht toen ik op internet aan het zoeken was wat die “vreemde bollen” langs de Posthumalaan nu precies zijn. Vreemd genoeg is er bijna nergens iets over te vinden en jouw blog was het eerste wat duidelijkheid gaf. Alleen ben je een aantal letters in je link vergeten, het is http://www.rotterdamclimateinitiative.nl , dus met nog een extra “ti” erin. Bedank voor de informatie in elk geval, nu kan ik mijn klanten tenminste vertellen wat het is (ben taxichauffeur).

    Groeten!

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s