Rotterdam: Drijvende Bollen

Vanmiddag wandel ik langs de Rijnhaven en over de Wilhelminapier in Rotterdam. Blikvanger op de Rijnhaven is het drijvende paviljoen, een initiatief van www.rotterdamclimateinitiative.nl

De Rotterdamse Rijnhaven vanmiddag; Drijvend paviljoen; een fraai gezicht vanaf de Wilhelminapier (foto: René Hoeflaak)

Het paviljoen is nog niet open maar zal de komende vijf jaar op de Rijnhaven dienst doen als expositie- en ontvangstruimte. Daarna zal het versleept worden naar een andere haven. Een futuristisch en fraaie blikvanger. Vooral vanaf de New Orleans toren. Vorige week bereikte de toren haar hoogste punt (168 meter). Nog drie maanden en de toren gaat open voor zowel bewoners als bezoekers van Filmhuis/Theater/Jazzpodium Lanteren Venster.  Andere berichten over Rotterdam zijn terug te vinden op: https://renehoeflaak.com/berichten-over-en-vanuit-rotterdam/

Rotterdam: De New Orleans Toren gaat in september open (foto: René Hoeflaak)