Tapas eten in Cardiff

Cardiff; Hoek St. Mary Street en Saunders Road (foto: René Hoeflaak)

Cardiff; Hoek St. Mary Street en Saunders Road (foto: René Hoeflaak)

Rotterdam Centraal,  afgelopen donderdag; Mijn vader, broer Erik en ik vertrekken voor onze jaarlijkse treinreis.  Dit keer naar Engeland en Wales.  Eerste bestemming: Cardiff. In Brussel stappen we over op de Eurostar naar Londen.  Nog geen twee uur later zitten we in Londen in de taxi naar Paddington Station.  Weer nog geen twee uur later komen we aan in Cardiff. Waarom we Cardiff als eerste overnachtingsplaats hebben we gekozen, weten we nog steeds niet.  Maar het gaat ons tenslotte om de treinreis en de gezelligheid nietwaar!!! Het is even zoeken maar op Hotel Park Inn Cardiff City Centre (tegenover het Cardiff International Arena) is in ieder geval niets aan te merken. We drinken een pint in één van de vele pubs en eten heerlijke tapas in La Tasca. Op naar St. Ives

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s