Ouderkerk a/d IJssel: Loetbosroute

Koeien in de Krimpenerwaard; Van welke voetbalclub? (foto: René Hoeflaak)

Koeien in de Krimpenerwaard; Van welke voetbalclub? (foto: René Hoeflaak)

Nog twee weken en dan is het herfst. Daar was gisteren nog niets van te merken. Een enkel wolkje en 21 graden.   Rond 11.00 uur begin ik aan de Loetbosroute, één van de 35 wandelingen uit de ANWB Groene Hart wandelgids, waarvan ik er nu 21 heb bewandeld.  De Loetbosroute is geen topper. Weinig afwisseling. Zo komt aan de Kerkweg maar geen einde, de richtingbordjes zijn schaars en halverwege de Hillekade in het Loetbos ben ik dan ook de  “route” kwijt. Via de Oudelandse weg en aan de hand van de stand van de zon kom raak ik bij het Westeinde weer op het juiste spoor. Drie koeien aan de Molenvliet hebben dezelfde bevachting. Bruin, witte horizontale streep en weer bruin. Van welke voetbalclub zijn zij lid?

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s