81.000

De oorspronkelijke titel voor dit bericht was ‘80.000’. De tachtigduizendste hit op mijn blog – vorige week- wilde ik namelijk niet zomaar voorbij laten gaan. De teller passeerde vandaag het aantal van 81 duizend hits (of schrijf je 81.000?). Kom dan maar eens met een bericht over tachtigduizend. Dat is oud nieuws. Dus vandaar de aangepaste titel. En bovendien, wat is er mis met 81.000?

http://www.renehoeflaak.com. Verhalen en berichten over van alles, van ver weg en dichtbij (foto: René Hoeflaak)

Ter vergelijking. 81.000 is het aantal toeschouwers in een uitverkocht stadion van de Duitse voetbalkampioen Borussia Dortmund. Maar ook het aantal nieuwe vacatures in West-Vlaanderen in het eerste kwartaal van 2011. Of de Nederlandse bevolkingsgroei in 2008 ten opzichte van 2007. 81.000 is ook het aantal kilometers dat de Indiër Somen Debnath fietsend had afgelegd toen hij in februari 2011 in Amsterdam aankwam, het aantal inwoners van steden als Hengelo en Amstelveen, het aantal bezoekers aan Utrechtse Parade in 2010 en vooral ook de liter melkproductie van Martha 93, gekozen tot mooiste koe van de Zuid-Hollandse eilanden op de 52e fokveedag in Hellevoetsluis. Op naar de honderdduizend!!!  

Categorieën:Stad en land

Tagged as: ,

3 replies

  1. TOP René. Zeker op naar de 90. Ik loop niet zo hard van stapel. Hopelijk mag ik nog heel lang van jou aparte,bijzondere, mooie en leerrijke verhalen genieten. In gedachten ga ik altijd mee met jou tijdens een vakantie of wandeling.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s