St. Ives, Pedn Olva Hotel

Van  Cardiff naar  St. Ives.  In de huiskamerachtige First Class Lounge op station Cardiff wachtten we vrijdag jl.  op de trein naar Bristol. Want daar stappen we over op de trein naar Exeter St. Davids. De trein rijdt, even voorbij Plymouth,  soms letterlijk langs de branding. Het laatste stukje boemelen we van St. Erth naar St. Ives. We overnachten in  Pedn Olva hotel, aan de voet van de baai.  Onze hotelkamer is op een rotspartij, met uitzicht op het strand, de rotsen en de haven. Het is eb en de haven met haar vele bootjes ligt droog. De zon heeft er zin in vandaag; geen wolk te bekennen. En dit tesamen met de steegjes langs de baai, de vele restaurants langs de haven,  de vissersbootjes, volle terrasjes en de palmbomen.  Engeland in september!!!!. 

Kamer 3, Pedn Olva Hotel St. Ives; uitzicht vanuit badkamer (foto: René Hoeflaak)

Kamer 3, Pedn Olva Hotel St. Ives; uitzicht vanuit badkamer (foto: René Hoeflaak)