Tour de France Rotterdam 2010 (6); Rue de Stieltjes

Omdat we toch aan het aftellen zijn, nog een berichtje over Le Grand Départ. Zoals ik al eerder schreef zijn er steeds meer aanwijzingen in Rotterdam dat de Tour de France er aan komt. Rotterdam lijkt er klaar voor. Hier een daar een schoonheidsfoutje. Zoals een foute ingangsdatum (28 juLi in plaats van 28 juNi) op de parkeerverbodborden op het Willemsplein maar verder geen showstoppers. De net geopende Bagels en Beans op de Stieltjesstraat, langs het parcours, verandert haar adres tijdelijk in Rue de Stieltjes en de deelgemeente Feijenoord heeft haar “grens”borden geheel in stijl aangepast. Maandag naar Tour de Muur.  Au Revoir.  

Tour de France poster aan de ramen bij Bagels en Beans in Rotterdam (foto: René Hoeflaak)

Rotterdam, grenspost deelgemeente Feijenoord, aan de voet van de Erasmusbrug (foto: René Hoeflaak)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s