Paaslunch bij Lunchroom Manhattan (aan de Maas).

Manhattan aan de Maas, is de bijnaam van de Kop van Zuid in Rotterdam. Rotterdam heeft wat met Manhattan; Niet lang geleden wijzigde het Westin Hotel, bij het Centraal Station,  haar naam in Manhattan Hotel. Schuin tegenover de Maastoren is drie weken geleden aan de Stieltjesstraat lunchroom/espressobar Manhattan geopend. Veel (horeca)zaken hebben het moeilijk op de Kop van Zuid. Met lunchroom Manhattan zal het echter wel goedkomen. De eerste eigen  proefervaringen zijn immers prima evenals de Paasbrunch van vanochtend. De timing is ook goed. De Maastoren met ruim tweeduizend werknemers is onlangs geopend en ook de Vancouver Building zal binnenkort af zijn. Het parcours van de Marathon van Rotterdam gaat over de nabijgelegen Laan op Zuid en als klap op de vuurpijl is die van  de proloog van de Tour de France, op 3 juli, voor de deur. Drie terrastafels zullen dan zeker niet genoeg zijn :-).   Zie ook:      http://www.broodjeeten.nl/

Rotterdam, Lunchroom Manhattan vandaag; Zullen drie terrastafels op 3 juli aanstaande wel genoeg zijn? (foto: René Hoeflaak).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s