ANWB Krimpenroute; Veel viltstiften en spuitbussen

Vanmiddag de ANWB Krimpenroute bewandeld. Het is weliswaar nog maar zeven graden maar met veertien graden in het vooruitzicht, is deze wandeling voor mij het startsein voor de lente en het zomerseizoen. Mijn teller voor ANWB/VVV Groene Hartwandelingen staat nu op 22. Het valt mij steeds meer op, dat routebordjes zijn verdraaid, verdwenen of bekliederd met viltsiften of spuitbussen. Wat dat betreft  spant de Krimpenroute wel de kroon.  Zonder te overdrijven is bijna de helft van alle route-, informatie- en naambordjes onderweg in de omgeving van het Krimpenerbos en het EZH-Bos bekliederd of bewerkt met viltstiften en spuitbussen. In Krimpen aan de IJssel is blijkbaar niet veel anders te doen. Of het nu gaat om straatnaamborden of informatieborden over fietsroutes; Het maakt de Krimpener??  niet uit.  Jammer. Uit de uitslag van de laatste gemeenteraadsverkiezingen blijkt overigens

Polder tussen Krimpen aan de IJssel en Krimpen aan de Lek vanmiddag. Veel bekliederde borden op – en langs de Krimpenroute (foto: René Hoeflaak)

dat de (streng) Christelijke partijen voor normen, waarden, het gezin en zondagrust de meeste aanhangers heeft in Krimpen. Een verband?

Categorieën:Stad en land

Tagged as: ,

1 reply

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s