Rotterdam, Manhattan aan de Maas (9); New Orleans Toren nadert hoogste punt.

Het terrein van de Rotterdam Toren op de Wilhelminapier wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. Nog geen honderd meter verder, bij restaurant Las Palmas en Het Nederlands Fotomuseum, staat de New Orleans Toren. Het hoogste punt van 158 meter is zo goed als bereikt.  September aanstaande  moet de hoogste woontoren van Nederland (45 etages) klaar zijn. En bij de 2011 editie van het Film Festival Rotterdam (IFFR) zal het Filmhuis Lantaren/Venster  op de begane grond in gebruik zijn.  Zie ook: http://www.vesteda.com/nl/project/new-orleans.aspx

Rotterdam vandaag; De New Orleans Toren is in september 2010 klaar. (foto: René Hoeflaak)

1 reply

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s