Kerst met Najib Amhali.

De HMH gisteravond; Voor het optreden liggen de kerstpakketten van Najib Amhali klaar (foto: René Hoeflaak)

Najib Amhali treedt tussen half november en half   februari op in Amsterdam, Antwerpen, Groningen en Scheveningen en o ja, ook  één keertje in Curacao. Gisteren was één van de tien uitverkochte optredens in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  De “expat”  uit Krommenie vermaakt en boeit  van de eerste tot en met laatste minuut met zijn “Best of” show. Najib is geniaal in zijn dialecten. Van een Turkse taxichauffeur schakelt hij moeiteloos over naar een Hindoestaanse taxichauffeur, de broertjes De Boer, de Chinees uit Krommenie en een Surinaamse bondscoach.  Een geslaagde tweede kerstdag met Najib.   En nog bedankt voor het kerstpakket!!!

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s