Amsterdam; 32e Bokbierfestival in Beurs van Berlage

Het jaarlijkse Bokbierfestival in de Amsterdamse Beurs van Berlage (30 en 31 oktober jl.  de 32e editie) lijkt ieder jaar wel drukker te worden.  Of is de vrijdag altijd drukker dan bijvoorbeeld zaterdag of zondagmiddag? Del lange wachtrijen voor Klein Duimpje en de Stormbokken van de Texelse Brouwerij (zie ook één van mijn logs in augustus) zijn terecht. Zeer smaakvol. Net als – zoals altijd- de Tibetaan aan de Lange Niezel. Minder smaakvol is het massaal glazen spoelen in twee grote spoelbakken in Mexicaanse Grieptijd. Op naar editie 33.

bokbier

Faisal en René genieten van een Klein Duimpje (foto: FW)

 

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s