Oxford: Openluchtmuseum

Oxford is als een openluchtmuseum. Met de HOP ON/HOP OFF bus wordt dit beeld nog eens bevestigd. We bezoeken het Exeter College en de kathedraal, wandelen door en langs 14e eeuwse college- en stadstuinen, drinken een pint in de Middeleeuwse Turl Bar en ’s avonds in

Zondag jl; Taxi in Oxford (foto: René Hoeflaak)

Zondag jl; Taxi in Oxford (foto: René Hoeflaak)

de Honey Pot. Na een lekkere cuppuccino op een terras nemen we op zondagmiddag de trein en bus (ivm “engineering” op het spoor) naar London Paddington.  Enkele uren later rijden we Rotterdam Centraal binnen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s