Rotterdam, Manhattan aan de Maas (5); Wereldhavendagen 2009

Rotterdam, Wilhelminapier afgelopen dag (foto: René Hoeflaak)

Rotterdam, Wilhelminapier afgelopen dag (foto: René Hoeflaak)

Afgelopen dag, tijdens de Wereldhavendagen, een boottocht gemaakt door de Rotterdamse haven.  Na een tweede bezoek aan Braziliaans restaurant Maria Bonita !!! in twee dagen, stappen we aan de Rijnhaven boord van de Nehalennia. Even daarvoor zien we  het cruiseschip Grand Princess aanmeren. Geen kleine jongen, die Grand Princess (1988).  Vanaf het water zien we van links naar rechts het schip, in de verte de Maastoren, het KPN gebouw, de Wilhelminatoren, het Havenbedrijf, de New Orleans toren in aanbouw, Hotel New York en Montevideo en tussendoor nog een stukje Las Palmas.

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s