2020: mensen, verhalen en vragen

2020 was een roerig jaar. Weliswaar met minder fysiek contact. Maar terugblikkend uiteindelijk voor mij toch ook een jaar met veel (34) interviews en (zowel online- als persoonlijke) ontmoetingen en gesprekken met artiesten uit binnen- en buitenland, (horeca)ondernemers,  toergidsen, acteurs, tv presenatoren, politici, schrijfsters etc. etc. Met ieder zijn of haar eigen verhaal. Interviews, verhalen die zijn terug te lezen op www.renehoeflaak.com, www.groenroodwit.nl en www.maxazine.nl.  Zoals:

Rodney Lam, Victoria Eman, Bill Janovitz (Buffalo Tom), Sharon Wouter, Leonie Meijer,

 

Leeann Atherton, Lloyd Cole, Shelley Rickey, Mike Batt, Rob Donkervoort, Guy and Jeska Forsyth, Paul van den Hout,

Paul van den Hout

 

Stephen Yam, George McCrae,

Mike Scott (The Waterboys),

Hans Mosselman, Gwen Yvette, Shakin’ Stevens, Harm Timmermans, Shaggy, Sirano Zalman (nog te publiceren), Elsy Poeketi, Jeaffrey  Jong Tjien Fa (nog te publiceren), Marion Schroen (nog te publiceren),   Narsingh Balwantsingh, Melvin Seedorf, Ronny Bhoelai, Jo-Ann Abdoelkariem, Amrita Goeptar, Alida Babel, Ulrich Stewart, Randy Wakiran en Sandra Deira (nog te publiceren),

Hans Mosselman, 28 juli 2020 foto (René Hoeflaak)

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s