Interview: Sharon Wouter

Met The Wou Academy helpt coach Sharon Wouter dromen te verwezenlijken. Onder meer met een ´retreat´ reis naar Suriname. Voor Groenroodwit sprak met Sharon over haar eigen dromen en ambities en vooral ook over Suriname. Want Suriname is voor Sharon ‘haar medicijn’.

Sharon Wouter (foto; René Hoeflaak)

Burn Out en Suriname

Sharon kampte in 2008 met een burn out en vertrok naar Suriname. ‘ik was direct van mijn klachten af’ Eenmaal terug in Nederland keerde de klachten weer terug. Voor Sharon aanleiding om haar baan in Nederland op te zeggen en definitief terug te keren naar Suriname, haar geboorteland en ‘mijn medicijn’ aldus Sharon.

Strijd overwonnen

Sharon keerde in 2018 terug naar Nederland. Enkele weken later werd bij haar darmkanker geconstateerd. Wat volgde was een letterlijk en figuurlijk pijnlijke en zware  periode met een ingrijpende operatie. Maar ze overwon de strijd tegen haar ziekte en genas.

Meer lezen op Groenroodwit.nl

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s