Kim Wilde

Oktober 2015: Kim Wilde verkocht in de jaren tachtig miljoenen platen en een reeks van hits. Optreden was echter nooit zo het ding van Kim Wilde. En eigenlijk is dat nog steeds het geval, zo bleek begin deze week in de uitverkochte Boerderij in Zoetermeer. De avond begon haperend en kwam maar niet op gang. Een avond met ongemak met een onvoldoende als eindscore . Lees hier meer over in mijn recensie voor Maxazine met fraaie foto’s van Dexter Reijsmeijer.

Kim Wilde (foto: Dexter Reijsmeijer)

Kim Wilde (foto: Dexter Reijsmeijer)

.

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s