Rotterdam; Gratis met de FFF

FFF is onder meer de afkorting van de Franse Voetbalbond, de benaming voor brandblusschuim, een bootverbinding tussen Amsterdam en IJmuiden, een organisatie voor Financiële Professionals en een Fitnessschool. Maar er is nog een FFF, zo is mij vanmiddag gebleken. Voor een stoplicht aan de Hillelaan in Rotterdam “ontdekte” ik één van de twee exemplaren van de FFF “taxi”. De FFF lijkt op een kruising tussen een taxibrommer en een SMART. FFF staat voor Fast Flex Feijenoord. De electrische en milieuvriendelijke FFF brengt bezoekers van de Afrikaandermarkt in de Afrikaanderwijk naar iedere bestemming in de deelgemeente Feijenoord. Dus geen gesjouw meer met zware tassen. De FFF rijdt alleen op de marktdagen woensdag en zaterdag en vertrekt vanaf de hoek Pretorialaan-Paul Krugerstraat, De FFF is een initiatief van de Stiching Flex en Freehouse ,een organisatie die- ik citeer-  cultureel ondernemerschap stimuleert en daarmee de woonomgeving versterkt. En o ja, de FFF is gratis.

Rotterdam, vanmiddag: De FFF rijdt de Brede Hilledijk op (foto: René Hoeflaak)

1 reply

  1. Dat is voor mij temeer een reden om nog vaker naar de markt te gaan.
    Hoef ik niet meer op de metro en ook nog een stuk te lopen.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s