Rotterdam/Boston/Australië: Is uniek wel zo uniek? En waar zit het verschil?

In mei berichtte ik eerder over de Splashtour in Rotterdam: Zie:   https://renehoeflaak.wordpress.com/2010/05/17/splashtour-rotterdam/. Ik was de Splashtour (ervaring) al bijna vergeten totdat ik in Boston de ene Ducktourwagen na de andere voorbij zie rijden en varen. Idem voor wat betreft de Splashtourbussen. In Boston noemen ze dit Ducktour of Superducktour. What’s in a name? Het zit hem waarscijnlijk in de Rotterdamse details maar hoe moet ik het Unique Selling Point van de Rotterdamse Splashtours dan interpreteren? Zeker als ik met een beetje “Googelen” ook Splash- en Ducktours in bijvoorbeeld Australië tegenkom.  Op de site van de Rotterdamse Splashtours lees ik immers:  De Splashtours-amfibiebus is uniek: het is het enige voertuig ter wereld dat volledig gecertificeerd is en als volwaardige bus de weg op en als zeewaardig schip het water in mag.”  

Wat maakt de Rotterdamse Splash zo uniek? De certificering? Is de bus/boot in Boston  niet vol- en zeewaardigheid? Ik weet; Het gaat nergens over en er zijn belangrijkere zaken in de wereld, maar toch………        

Boston, vorige week: De Superduck bus vaart door de haven. Waar hebben we dat meer gezien? (foto: René Hoeflaak)

Ducktourwagen rijden en varen af en aan door de straten en haven van Boston (foto: René Hoeflaak)

Categorieën:Stad en land

Tagged as: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s