Los Lobos in Nieuwe Luxor

Gisteravond rond 18.30 uur. De leden van Los Lobos wandelen over de Rotterdamse Posthumalaan naar de artiesteningang van het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Los Lobos, de feestband bij uitstek,  op een gure maandagavond in een half gevuld theater met louter zitplaatsen??!. Gemengde gevoelens vooraf dus. Klokslag acht uur begint het optreden van Los Lobos. In de zaal hangt een maandagavond sfeer. De heren maken grappen. Het geluid is prima en strak. Hier staat een ingespeelde en ervaren band met ware en gelouterde rasmuzikanten. Casar Rosas spreekt het publiek aan met “Music Lovers” . De setlist bestaat voor negentig  procent uit Blues en Rocknummers. Maar liefst vier songs van het album “How will the Wolf Survive” waaronder “I got loaded” en de titelsong zelf,  een lange en opzwepende uitvoering van “The Neighborhood” , enkele nummers van het album “Kiko” uit 1992, uiteraard “Ansema” en als toegift “La Bamba”. Het publiek uit de banken. Opnieuw applaus als de band de trappen in de foyer van het Nieuwe Luxor afdaalt voor een druk bezochte signeersessie. David Hidalgo als laatst. Hij heeft iets weg van Ajax coach Martin Jol, maar dan met

Gisteren: Los Lobos in Rotterdam; Van links naar rechts; Louie Pérez, David Hidalgo en Cesar Rosas (foto: René Hoeflaak)

nog iets meer kilo’s.  Een geslaagde avond.  Los Lobos gaat naar Kroatië. Ik naar huis. Zie verder: http://www.loslobos.org/site/

Categorieën:Stad en land

Tagged as: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s