Rotterdam, Manhattan aan de Maas (10); Port Feijenoord

Het aantal torens op de Kop van Zuid neemt alsmaar toe. Wordt er nog meer gebouwd dan alleen torens. Ja zeker; De verkoop van de eerste woningen in het nieuwbouwproject Port Feijenoord is begonnen.  Het gaat om deelproject d’Oranjeboom, op het voormalige terrein van de Oranjeboom Brouwerij.  In de meubelwinkel IK WOON aan de Factorij vinden informatiedagen plaat en staat een maquette van het totale project.  Het “jonge” flatgebouw aan het Stieltjesplein wordt afgebroken en zal plaatsmaken voor deelplanproject Handelsblok.  Is het Stieltjesplein (een “begrip” in Rotterdam)

Rotterdam vandaag; Op het Stieltjesplein staat een informatiebord over het project Port Feijenoord. Het Stieltjesplein zelf zal er ook aan moeten geloven. (foto: René Hoeflaak)

  er over enkele jaren nog wel? Zie ook  http://www.portfeijenoord.nl/