Rotterdams koudste 18 december sinds 1981

Tijd voor een weerpraatje met nuttige info 🙂 ; Vandaag heeft het de gehele dag gevroren. Volgens het KNMI was de minimumtemperatuur vannacht in Rotterdam – 5,1 en de maximumtemperatuur – 0,5 graden.  Een echte ijsdag. Morgen wordt het kouder en komt de temperatuur wellicht niet eens boven de -5 graden celcius uit. Via de  link http://www.knmi.nl/klimatologie/daggegevens/index.cgi kan je per meetstation en per  dag terugzien hoe het weer was op bijvoorbeeld 18 januari 1963 of 26 juli 2006

Plein Loods 24 Rotterdam vandaag; Vrieskou en sneeuw (foto: René Hoeflaak)

. Wat blijkt; Vandaag 18 december  is de koudste Rotterdamse 18 december sinds 1981. Het is maar dat je het weet. Op naar de koudste 19 december sinds…………. 1978??? De gemiddelde temperatuur was toen – 4,6 graden. KNMI  nu: Temperatuur in Rotterdam -4,8 graden.  Voor het huis:  Temperatuur -2,1 graden celcius.