Winter in Rotterdam deel II

De Nassaubrug in Rotterdam, 20 december 2009 (foto: René Hoeflaak)

Twee dagen terug berichtte ik over  Rotterdams  koudste 18 december sinds 1981. De dag erna, gisteren, was het nog kouder en vandaag was het pas echt goed weer om naar buiten te gaan. De hele dag sneeuw. Maar eerst de dag van gisteren. Volgens het KNMI was de minimumtemperatuur in Rotterdam -9,7 graden celcius en de maximimumtemperatuur – 2,6. Gemiddeld -5,7. De koudste 19 december sinds 1946.

 En dan nu vandaag. De wereld ziet eruit als een kerstplaatje en alleen vandaag al schiet je een kalender vol aan kerstfoto’s.  Parijs mocht dan wel helaas niet doorgaan, een wandeling door een Siberisch Rotterdam vanmiddag maakt veel goed.  Prachtig…  Op naar een witte kerst.

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s