Rotterdam, Manhattan aan de Maas (8); Laan op Zuid

Gisteren; De gebouwen van het project Ichtushof aan de Laan op Zuid. Vooraan het UWV gebouw, daarachter het Cité gebouw. (foto: René Hoeflaak)

December 2009: De nieuw- en hoogbouw aan de Laan op Zuid vordert met de dag.  Het zal niet lang meer duren of de Vancouver Building is klaar. De oplevering van de Maastoren is een kwestie van weken. Het UWV gebouw is al in gebruik en van de twee resterende  gebouwen van het plan Ichtushof, bereikte het Cité gebouw ( zie ook http://www.tangramarchitekten.nl/ )  afgelopen woensdag het hoogste punt van 85 meter. Het gebouw lijkt hoger. Het is niet  voor te stel dat de Maastoren exact twee keer zo hoog is.  Benieuwd hoe het er uitziet; voor foto, klik de titel aan.

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s