NS wandeling: Castricum/Egmond

Maandag jl. rond 11.00; Temperatuur rond de 22 graden.Vrijwel onbewolkt.  Half  Nederland is aan het werk en ik geniet van een schitterende wandeling. In ruim drie uur wandel ik van station Castricum naar Egmond aan Zee door bos en duin.  Ik kom “gelukkig” slechts drie medewandelaars tegen. Af en toe sta ik stil en luister ik naar de natuur. Het klinkt soft, maar Nederland is heel mooi.  Van de vele wandelingen die ik de afgelopen jaren in Nederland heb gedaan, is deze wel één van de toppers. Batterij weer opgeladen.

In ruim drie uur kom ik gelukkig " slechts" drie meewandelaars tegen. (foto: René Hoeflaak)

Genieten van de rust in het Noord- Hollands Duinreservaat . (foto: René Hoeflaak)

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s