Peshawar; Negentien jaar geleden.

Scan10002

 

 

 

De krant van enkele dagen geleden;  Een vrachtwagen vol met explosieven boort zich in het Pearl Continental Hotel in Peshawar, Pakistan.  Hotel zo goed als weg, vele slachtoffers.  Helaas zo langzamerhand een doorsnee bericht.  Het bericht trekt mij dit keer extra aan.  Waarom? Om de simpele en enigszins beschamende reden dat ik bijna negentien jaar geleden een middagje aan het zwembad van het hotel heb gelegen.  Helaas raken vreselijke zaken je meer wanneer je er bekend bent. Ver van mijn bed wordt dan aan je zwembad, ook al is het zo lang geleden.  In een oud fotoboek vond ik nog een bonnetje van het hotel.

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s