Rondreis Suriname

Suriname, Boven-Suriname rivier, maart 2016 (foto: René Hoeflaak)

Suriname, Boven-Suriname rivier, maart 2016 (foto: René Hoeflaak)

Vanaf 2006 reis ik regelmatig naar Suriname en schrijf ik wekelijks over het mooie land op Groenroodwit.

In februari 2017 organiseer ik weer een (groeps)reis naar verrassende plekken. Met ABC Travel. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Geïnteresseerd? Wil je mee? Stuur mij dan een mail naar rene@groenroodwit.nl en ik vertel je er graag meer over. Of lees alvast onderstaande beschrijving.  

 

 

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s