Leiden; De vijver van ROC Zeezijde

Leiden vanmiddag; Nieuwbouw ROC Zeezijde achter Leiden Centraal (foto; René Hoeflaak)

Vrijwel iedere dag stop ik/mijn trein twee keer twee minuten in Leiden. De voortgang van de bouw van ROC Leiden Zeezijde is   vanaf perron acht en vanuit de trein goed te volgen. Vandaag had ik een afspraak in Leiden en nam ik de tijd om de bouwplaats wat langer te bekijken. De damwanden zijn geslagen en het Leids Medisch Universitair Centrum (LUMC) ligt nu tijdelijk aan een vijver. De timing is goed.. of juist niet. Want met een paar nachten vorst had Leiden een tijdelijke ijsbaan gehad. De bouw ROC Zeezijde (12 etages) is een project van Visser en Smit Bouw BV in Papendrecht en zal in maart 2013 klaar zijn.  Zie ook: www.vernieuwendlereninleiden.nl/.

Vanaf Leiden Centraal Station spoor 8 zijn de graafwerkzaamheden goed te volgen (foto: René Hoeflaak)

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s