D. en D. Blind

Amsterdam Arena vanmiddag rond 16.00: Blind senior (Ajax) uit de banken als Blind junior (Groningen) wordt gewisseld. (foto: René Hoeflaak)

Vandaag in de Arena. De tweede helft van Ajax-FC Groningen. Vader Danny Blind zit stoicijns op de Ajax bank, naast Martin Jol. Hij probeert zich vooral te concenteren op  het spel van Ajax. Dat moet wel lastig zijn. Want voor zijn ogen, op enkele meters afstand, voetbalt zijn zoon en talent Daley,  in het shirt van tegenstander FC Groningen. Ook als Blind jr.  licht geblesseerd raakt en begin te hinkepinken verroert senior zich niet. In de 75e minuut komt Blind sr. eindelijk uit zijn stoel. Hij meent zich te moeten bemoeien met  de aanstaande inbreng van Gabri.  Toevallig wordt op dat moment ook  Blind junior gewisseld. Toeval bestaat (niet).!!!???

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s