Maria Bonita; een smaakvol en gezellig avondje uit

Naar Maria Bonita; Volg het bord bij de ingang van de Montevideo Toren (foto: René Hoeflaak)

Onder de Montevideo Toren in Rotterdam kan je heerlijk eten in Braziliaans Restaurant Maria Bonita. Begin september bezocht  ik het restaurant voor de eerste keer.  De sfeer is aangenaam en ontspannen, de bediening gastvrij en het eten smaakten mijn medegasten en ik meer dan prima. Kortom; een gezellige en geslaagde avond en voor herhaling vatbaar. Bij die ene avond is het dus niet gebleven.  Ook naar gisteravond, dit keer met vijf personen, blik ik met plezier terug. Maria Bonita ligt aan de “rustige” kant van de Wilhelminapier aan de Rijnhaven, naast de achterkant van Humpreys en is een aan te raden alternatief voor Hotel New York, 100 meter verderop.  Regelmatig zijn er optredens.  Zie ook:  http://www.mariabonitarestaurante.nl/home/ . Maria Bonita verdient meer…

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s