Wassenaar: Wandelen door Vreugde en Rust

De Van Ommerenlaan in park Vreugde en Rust (foto: René Hoeflaak)

De Van Ommerenlaan in park Vreugde en Rust (foto: René Hoeflaak)

Gisteren; Vanaf station Voorschoten wandel ik langs The British School, onder het spoor richting landgoed Eikenhorst. Ik geloof niet dat  Maxima en Willem Alexander thuis zijn. Een wandeling over de Van Raephorstlaan met haar villa’s , oprijlanen en Jaguars  achter de hekken is een leuke ervaring maar wel op het saaie af. Nee,  de bossen, parken en landgoederen van Wassenaar verrassen mij pas echt aangenaam . Het weer en kleuren van het  jaargetijde zitten bovendien mee.  Park Vreugde en Rust doet haar naam eer aan. Wandelaars, onderschat Wassenaar niet!!!.

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s