FYRA (2) en overig spoorleed.

Gistren: Omdat de NS trein van Sloterdijk naar Rotterdam van 16.47 voor de verandering is uitgevallen, ontkom ik niet aan een tweede poging met FYRA vanaf  Schiphol om alsnog op tijd bij mijn afspraak  in Rotterdam te zijn. Dit in de verwachting dat de FYRA, na enkele dagen van herstelwerkzaamheden, stipt zou gaan rijden.  Helaas; de FYRA van 17.02 vanaf Schiphol heeft wederom een vertraging van 25 minuten, net als een week ervoor. Dan maar de Internationale HISPEED trein van 17.10 nemen. Helaas, die rijdt helemaal niet.  Zojuist in Nederland aangekomen zakenlui lopen wat verdwaald rond. Welkom bij de Nederlandse Spoorwegen. De eerste herfstbladeren zijn gevallen en nu al bijna wekelijks spoorleed. En de Spoorwinter moet nog beginnen!!. Op naar FYRA poging nummer 3. Het moet toch een keer goed gaan, zou je zeggen!!

Categorieën:Stad en land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s