Deil

De Betuwe vandaag; Voetgangers/fietspad naar de Linge, tussen Deil en Enspijk (Foto: René Hoeflaak)

De Betuwe vandaag; Voetgangers/fietspad naar de Linge, tussen Deil en Enspijk (Foto: René Hoeflaak)

Vandaag de “Appelwangen”  wandeling van www.ontrack.nl site gedownload.  Met de boemeltrein naar startpunt station Geldermalsen. Het weer zat mee. Via de dijk bij Deil, langs gasterij Paard en Os (ziet er wel aanlokkelijk uit voor een later bezoekje), naar Enspijk.  In Enspijk  zowaar de verkeerde bocht naar links genomen. Ruim twee km.  omgelopen langs de  A2.  Na een korte picknickstop in landgoed Mariënwaard naar en door Tricht gewandeld.  Kort stilgestaan bij monument ter nagedachtenis van de windhoos in 1967 (was mij onbekend; weer wat geleerd)  Wandeling eindigde – na ruim drie uur- ook weer bij station Geldermalsen.  Er gaat niets boven een zomerse maandagwandeling door de Betuwe.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s