AC/DC in de Arena. En intussen…..

Buiten is ACDC aan het werk, anderen, op 50 m. afstand, buiten.

Binnen is AC/DC aan het werk. Anderen, vijftig meter verder, buiten. (foto: René Hoeflaak)

Dinsdagavond 23 juni;  Eén van de laatste wandelingen door Venserpolder en de Bijlmer.  Het is rond 21.00 uur. Ik loop langs de Arena.  AC/DC is zojuist begonnen met haar optreden. Patat- en hamburgerkramen staan er verlaten bij.  De persfotografen komen net naar buiten.  Een enkeling zoekt naar kaartjes of hangt wat verdwaasd rond.  Een motoragent speelt luchtgitaar en doet Angus Young na. Bij – of zeg maar- onder de Zuidzijde, achter het podium,  sta ik een tijdje stil en is het geluid prima. “Beter geluid dan binnen”, vermoed ik.  Binnen is het feest.  Buiten ligt het bezaaid met afval. Vuilnismannen zijn hard aan het werk om het eerste “entree”  afval op te ruimen. Arbeidsvitaminen “live” op de achtergrond.  De entreehekken worden vakkundig en routineus afgebouwd. Eén fan heeft te vroeg gepiekt en weet niet meer waar hij is.

Categorieën:Stad en land

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s