Rotterdam: Entrepothaven

Gistermiddag; Midzomerfestival op de Entrepothaven. (foto: René Hoeflaak)

Gistermiddag; Midzomerfestival op de Entrepothaven. (foto: René Hoeflaak)

De Entrepothaven op de Kop van Zuid in Rotterdam.  Restaurants komen, restaurants gaan. Cafe’s wisselen voortdurend van eigenaar en van naam.  Wie van afwisseling houdt moet naar de Entrepothaven.  Helaas is dit cynisch bedoeld.  Safir, Fabricca zijn uitstekende restaurants;  Zij houden het terecht al jaren vol en beveel ik, net als Allure, bij iedereen aan. Maar op één of andere manier wil het maar niet lukken met de Entrepothaven.  Ook de diverse activiteiten op de Entrepothaven lopen niet storm.  Waar ligt dat toch aan? Want met een beetje verbeelding waan je je op een zwoele zomeravond aan een Zuid Franse haven.  Maar toch…..??  Op naar de volgende zomer. De Entrepothaven verdient meer.